Čo robím

Zranenie vnútorného dieťaťa je proces liečenia najhlbších zranení, často traumy pochádzajúcej z detstva, resp. z minulých životov. Má význam s týmto zranením robiť, pretože ak svoj tieň nevlastníme, nie sme vo svojej plnej sile a autenticite. Týmto procesom je možné prejsť na individuálnej konzultácii, či v individuálnom rituáli. Najskôr dochádza k...

Zuzana je 44-ročná žena, matka štyroch synov, žije v Bratislave, sprevádzajúca žena, venujúca sa rozchodovým rituálom, konzultantka -facilitátorka techniky 3v1 (odblokovanie stresu, kineziológia), technike chöd (práca s démonmi strachu, hnevu, paniky, úzkosti, atď.), technike Práca od Katie Byron. Článok vyšiel vo Vitalite 10/2018.

Vydymovadlá sú prostriedkom očisty tela, mysle i ducha. A v neposlednej rade aj spôsobom ako očistiť priestor, či zvýšiť jeho vibrácie. Mnohí máme dar cez telo nacítiť ako na nás vydymovadlo pôsobí. Iní si k nemu privoňajú a vidia svojím vnútorným zrakom obraz. A niekto sa jednoducho po jeho použití cíti lepšie.

Základom akejkoľvek cesty je vedieť kde som a kam sa chcem dostať. A podľa rôznych okolností ako sú spolucestujúci, účel cesty, čas, počasie a pod. si vyberám ako sa tam dostanem. Nuž a o tom je vlastne aj rozpúšťanie, či odblokovanie stresu.

Vytvorte si webové stránky zdarma!